Newsletter: Beste Wensen 2020 en start gesponsorde protocols

Beste collega

Ondertussen is het 7de werkingsjaar van Equi Focus Point Belgium alweer achter de rug. Wij houden er aan om u de Beste Wensen over te brengen voor het nieuwe jaar en u te bedanken voor uw enthousiasme en medewerking gedurende het afgelopen jaar. Hierbij willen we tevens nogmaals onze trouwe sponsors bedanken, zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn!

Ook in 2020 willen wij de diagnostiek bij paarden in België verder laten groeien. De website van EFPB kreeg een upgrade om u nog sneller en overzichtelijker op de hoogte te kunnen brengen van uitbraken van besmettelijke ziekten en lopende protocols. Neem dus vooral eens een kijkje op www.EFPB.be.

We zijn ook verheugd om u niet alleen te kunnen melden dat we vanaf maandag 17 februari 2020 terug van start gaan met de reeds gekende en populaire ademhaling- en abortusprotocols, maar dat u deze vanaf nu in twee verschillende labo’s kunt aanvragen, volgens uw eigen voorkeur. Zowel Zoolyx als Synlab verlenen dit jaar hun medewerking aan beide protocols. Er zijn een paar kleine wijzigingen, die u kunt terugvinden in de aanvraagformulieren door hier te klikken. Wij willen graag benadrukken dat enkel aanvragen die vergezeld worden van de correcte aanvraagformulieren zullen kunnen gebruik maken van de sponsorde prijs.

Vriendelijke groeten,

Annick

Gesponsord door: